Gel picioare Obosite si Grele KASUF cu Castan, Vita de Vie Rosie, Venin de Vipera, Eucalipt

46,00 lei

Tratament eficient, natural si cu aroma placuta pentru picioare suprasolicitate si obosite. Este util in insuficienta venoasa cronica (varice).

Loading...

Descriere

Gelul pentru picioare obosite si grele KASUF ofera un tratament eficient, natural si cu aroma placuta pentru picioare suprasolicitate si obosite. Este util in insuficienta venoasa cronica (varice) PRODUS 100% ROMANESC

Proprietati:

Acest gel are capacitatea de a calma durerea si senzatia de oboseala a picioarelor si ajuta la diminuarea simptomelor dureroase si de disconfort. Gelul pentru Picioare Obosite si grele KASUF, contine si alte ingrediente benefice pentru piele cum ar fi uleiul de arbore de ceai, uleiul de lavanda si extractul de musetel. Acestea acționează împreună pentru a hidrata si proteja pielea, oferindu-i un aspect sanatos si proaspat. Gelul pentru picioare obosite si grele KASUF este usor de aplicat si se absoarbe rapid în piele.

Ingrediente:

Aqua, Mentha Piperita leaf oil, Vitis Vinifera leaf extract, Eucalyptus Globulus leaf oil, Carbopol940, Triethanolamine, Glycerin, Aesculus Hippocastanum seed extract, Viper venom, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid.

Contraindicatii:

Doar pentru uz extern. A nu se lasa la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii sau mucoasele. Utilizati numai conform instructiunilor. Daca simptomele persista sau daca apare iritatia, opriti utilizarea si consultati un medic.

Mod de utilizare:

Acesta poate fi aplicat zilnic, dimineata, seara sau de doua ori pe zi, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Se aplica o cantitate moderata pe pielea curata si se maseaza pana la absorbtie. Are efect circulator, drenant, venotonic si revigorant. A se pastra la temperaturi sub 25° C

Nu utilizati:

  • Daca sunteti alergic la salicilati sau la medicamente anticoagulante.
  • Pe pielea rupta, crapata, sensibila sau iritata.
  • Daca etansarea recipientului este rupta sau lipseste.

Forma de prezentare: Cutie plastic 200 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Gel picioare Obosite si Grele KASUF cu Castan, Vita de Vie Rosie, Venin de Vipera, Eucalipt”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PRODUSE RECOMANDATE